Lukijat

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Käsihoitoja, lenkkeilyä ja piirtelyä




Mitäs olen puuhaillut tällä viikolla? Noh, maanantaina mentiin suoraan voimarinteelle ja siellä meille opetettiin, miten tehdään käsihoitoja. Eli siis valittiin pari ja sitten tehtiin toisillemme käsihoidot. Tietysti siinä vieressä oli neuvomassa kosmetologi opiskelija, eihän siitä muuten olis tullut yhtään mitään :D Siihen käsihoitoon kuulu ainakin naamio, hieronta ja ehkä kuorinta. Ja sitten kynnet viilattiin ja lakattiin. Maanatai oli kyllä kaikinpuolin kiva päivä ja en kyllä pahastui vaikka sellasia päiviä olis useemminkin.:)

Sitten tiistaina olikin taas ihan tavallinen koulupäivä. Oli äikkää ja liikuntaa. Enpä muista koska olisin kävelly seitsemän kilometrin lenkin. Täytyy kyllä myöntää, että pieni epätoivo valtasi mielen matkan loppu päässä. Jalat oli ihan puhki, enkä ois kyllä jaksanut kävellä koululle saakka. Lenkkiä ei kyllä helpottanu yhtään se kylmä tuuli, voitte vaan arvata kuinka jäässä olin kun koululle pääsin... Matka kuitenkin meni kun pakotti vaan itsensä liikkeelle.

Tästä päivästä ei kyllä ole mitään sanottavaa. Ihan perus koulupäivä. Okei yks hyppytunti ja käytiin kaupassa ostaas karkkia, mutta muuten ihan täysin normaali koulupäivä.

Sitten en muista mikä päivä, mutta kuitenkin mulla oli niin tylsää etten keksiny muuta tekemistä kun piirtää. Hain koneelta vaihe vaiheelta ohjeet miten piirretään ihmisen silmän. Ja sitten vielä innostuin etsimään vaihe vaiheelta ohjeet miten piirretään ihmisen nenä. Erityisen tyytyväinen oon tohon nenään.
Naamio
Siinä kans sitä naamioo, ja sen piti vaikuttaa 10min



Tän kuvan otin ihan ite äskön, ja ne on tosiaan kulunu jo vähän. Mutta kuitenkin tommoset kivat violetit kynnet tuli
                                          
Sellanen siitä silmästä nyt sitten tuli. Laatu on mitä on kännykällä otettu :)

Joku tässäkin kuitenkin häiritsee...(ehkä se on toi laatu)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti