Lukijat

torstai 25. joulukuuta 2014

Joulu meni ja tavaraa tuli

Moikka taas :)

Jouluaatto on nyt ohi, ja tämä päivä taitaakin mennä uusien tavaroiden tutkimiseen. Tai no ainakin yhden tavaran tutkimiseen. Nimittäin objektiivin. Kaikista eniten toivelistaltani toivoin objektiivia! Ja sain sen! Toki muitakin lahjoja sain, ja nekin tarpeellisia. Sain seinäkellon, pussilakanasetin, pyjaman, lautapelin, rahaa, ja tietysti suklaata. Olen tyytyväinen saamini lahjoihin. Oikeastaan olen aika yllättynyt kun sain noinkin paljon lahjoja, sillä objektiivit ovat yleensä aika hintavia.Tottakai oli pakko päästä heti kokeilemaat tuota objektiivia ja pari kuvaa löytyykin alhaalta :) Eka kuva on kuitenkin otettu enne kuin siis omistin objektiivia.

Jouluaatto sujui muutenkin hyvin ja rauhallisesti.Käytiin sukulaisilla, söimme... taas tuli syötyä itsensä ähkyyn. Noh, se on täysin normaalia jouluisin, ja tietysti avasimme lahjat. :) Ja katsottiin lumiukko, ja joulurauhan julistus tv:stä. Illan kruunasi vielä lahjojen avaaminen. Ehdimme vielä hetkisen aikaa tutkia uusia tavaroita





Hyvää uudenvuoden odotusta kaikille! :)




2 kommenttia:

  1. Sulla on nätti ja persoonallinen ulkoasu blogillasi! Selailin bloggauksias ja huomasin, että oletpas hyvä piirtämään.
    Joulun tunnelma välittyy kivasti kuvissasi. Olen nyt ensimmäinen lukijasi! :)

    maankamaralla.blogspot.fi

    (Hanna)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Mukava kuulla, oonkin jo vähän aikaa miettinyt että onko tämä ulkoasu nyt hyvä. Kiva kun liityit lukijaksi! :)

      Poista